Bedrijfsuitje

Een inspirerend bedrijfsuitje begint bij een originele locatie. Ben je op zoek naar de allerleukste
locatie voor jullie bedrijfsuitje? Die vind je hier! Van personeelsuitje tot teamuitje, hier vind
je zowel de locatie als bijpassende activiteiten. Per locatie staan de mogelijkheden aangegeven:
bijzondere workshops en inspirerende teambuilding activiteiten kunnen makkelijk toegevoegd
worden aan jullie uitje. Wij wensen jullie alvast een geslaagd bedrijfsuitje!

Bedrijfsuitje organiseren?

Ben jij de geluksvogel die jullie bedrijfsuitje mag organiseren? Dan ben je hier op de juiste plek! Van personeelsuitje tot teamuitje, hier vind je de perfecte locatie en leukste activiteiten. Via onze handige zoekfilters vind je snel wat je zoekt. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op thema, waardoor een duurzaam bedrijfsuitje of goedkoop bedrijfsuitje snel geregeld is. Of je nu zoekt naar een mooi kasteel of zonnige strandlocatie, je vind het hier. Per locatie staat aangegeven welke activiteiten er mogelijk zijn en kan je direct online een offerte opvragen. Een bedrijfsuitje organiseren ging nog nooit zo snel!

De meerwaarde van een bedrijfsuitje

Tijdens een bedrijfsuitje is het belangrijkste doel natuurlijk de medewerkers een inspirerende dag te bezorgen. Met bijzondere, creatieve en actieve uitjes worden de dagelijkse werkzaamheden even vergeten en leer je je collega's op een hele andere manier kennen. Een personeelsuitje of teamuitje is een leuke manier om jullie samenwerking binnen het team naar een hoger niveau te helpen. Met humor en ontspanning het gewenste resultaat bereiken geeft jullie werksfeer een boost! Een goede reden om regelmatig een bedrijfsuitje te organiseren!

Een bedrijfsuitje in verschillende soorten en maten

Je wilt een bedrijfsuitje organiseren die niet snel vergeten wordt en je werknemers een speciale dag bezorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedere wens en budget is er wel een leuk uitje te bedenken. Op deze website tref je de meest inspirerende locaties aan. Op iedere locatie kunnen bijzondere activiteiten georganiseerd worden. Per locatie tref je de mogelijkheden aan. Denk bijvoorbeeld ook eens aan iets heel bijzonders, zoals een workshop paarden mennen. Dit kan op vrijwel iedere locatie in Nederland verzorgd worden. Zowel de paarden als koeriers komen uit in de internationale wedstrijd top en trainen dagelijks om dit niveau te bereiken. Hoe bijzonder is het dat jullie zelf de teugels mogen overnemen tijdens het paarden mennen?

10 redenen waarom je een bedrijfsuitje zou moeten organiseren

  1. Met een leuk uitje maakt jouw bedrijf een onuitwisbare herinnering
  2. Een bedrijfsuitje heeft een positieve invloed de werksfeer
  3. Je leert je collega's op een andere manier kennen
  4. De teamspirit een krijgt een boost
  5. Een bedrijfsuitje is een blijk van waardering voor alle medewerkers
  6. De kosten van een bedrijfsuitje zijn fiscaal aftrekbaar
  7. De betrokkenheid van werknemers wordt verhoogd door een teamuitje
  8. Teamleden leren elkaars sterkte en zwakte punten op een leuke manier kennen
  9. Personeelsuitjes zijn leuker én goedkoper zijn dan personeelstrainingen
  10. De saamhorigheid binnen jullie team wordt vergroot

Duurzaam, super-de-luxe of juist een goedkoop bedrijfsuitje?

Duurzaam is een hype. Wil je een duurzaam bedrijfsuitje organiseren? Kies dan voor een 100% duurzame locatie. Misschien heb je wel geluk en heb je van jouw baas een onbeperkt budget gekregen voor jullie bedrijfsuitje? Kies dan voor zo'n super-de-luxe locatie en onvergetelijke activiteit. Moet je het met wat minder doen, dan zijn er prachtige low budget locaties met activiteiten voor iedere portemonnee. We hebben de verschillende locaties per thema gerangschikt, zodat je snel de locatie vindt die bij jullie bedrijfsuitje past.

De perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje

Misschien heb je al in gedachten hoe jullie bedrijfsuitje er uit moet zien. Om je op weg te helpen, hebben we de mooiste locaties op ligging en gebouw voor je gesorteerd. Maak hieronder een keuze en bekijk onze favoriete locaties voor jullie bedrijfsuitje.