Jouw locatie op deze website?

Meld je nu aan en ontvang direct meer zakelijke bezoekers op jouw locatie!
Inclusief gratis gebruik van het meest complete boekingssysteem voor vergaderlocaties!

Bedrijven zoeken jou!

Bezoekers van onze website kiezen vol overtuiging voor een inspirerende locatie voor hun vergadering, training of teambuilding. Onze klanten zijn niet op zoek naar een standaard vergaderruimte met systeemplafond en ramen die niet open kunnen. Zij zoeken juist iets anders-dan-anders. Inspirerend en bijzonder. Zodat vergaderen een beleving wordt.

Heb bij zo'n unieke vergaderlocatie?

Is jouw vergaderlocatie sfeervol, huiselijk of juist strak en industrieel? Ligt jouw locatie op een bijzonder plekje in de natuur of juist midden in het bruisende stadscentrum? Heb jij zo'n vergaderlocatie waar je thuis komt? Dan mag jouw locatie niet ontbreken op deze website!

Een vermelding op Inspirerende Vergaderlocaties.nl

Een vermelding op Inspirerende Vergaderlocaties.nl kost € 39,95 per maand en is maandelijks opzegbaar. Bij het abonnement is gratis gebruik van het boekingssysteem VoorLocaties.nl inbegrepen. Dit is het meest complete boekingssysteem voor vergaderlocaties. Aanvragen, offertes, reserveringen, facturatie... het wordt allemaal in enkele muisklikken geregeld. Meer boekingen en meer vrije tijd, het is echt mogelijk!  

Meld je nu aan!


 

Contactformulier