Locatie aanmelden

Jouw locatie op deze website?
Meld je nu aan en ontvang direct meer zakelijke bezoekers op jouw locatie!

 

Welkom bij InspirerendeVergaderlocaties

Wat leuk dat je overweegt om jouw locatie op deze website te vermelden. Op deze pagina vind je meer informatie over onze werkwijze en kan je direct aan de slag met jouw vermelding.

Vraag en aanbod van inspirerende vergaderlocaties

InspirerendeVergaderlocaties.nl is een nieuwe en hippe website, waarbij vraag en aanbod van unieke vergaderlocaties direct bij elkaar worden gebracht. Bezoekers kunnen direct contact opnemen met de aangeboden locaties en offerte-aanvragen en/of boekingen komen direct bij de locaties terecht.

Inclusief gratis gebruik online boekingssysteem

De website is ontwikkeld in samenwerking met locatie-eigenaren en website-bezoekers en wordt continu doorontwikkeld. Doordat er een gratis koppeling wordt aangeboden met het boekingssysteem VoorLocaties.nl kunnen locaties gebruik maken van een geavanceerd offerte- en boekingssysteem. Een optimale bezetting is hierdoor gegarandeerd, zonder extra kosten. Met dit systeem wordt veel tijd bespaart en krijg je waardevolle inzichten in de behaalde omzet via diverse kanalen.

Waarom jouw locatie vermelden op Inspirerende Vergaderlocaties.nl?

  • Direct meer zakelijke bezoekers op jouw locatie
  • Eerlijk en transparant: 24/7 inzage in statistieken, aanvragen en gerealiseerde omzet
  • Inzicht in alle klantgegevens: zo bouw je aan je eigen klantenbestand
  • Geen commissie: alle omzet is en blijft voor jou
  • Geen tussenpersonen: direct contact met je (toekomstige) gasten
  • Gratis gebruik van het online boekingssysteem VoorLocaties.nl inclusief vele extra functionaliteiten
  • Gratis koppeling met andere portals
  • Gratis extra promotie voor jouw locatie via social media
  • Gratis extra promotie voor jouw locatie via nieuwsbrieven en blogs
  • Op ieder moment opzegbaar

Wat kost het?

Een uitgebreide vermelding kost € 49,95 per maand excl. BTW. Dit is all-in, er hoeft geen commissie afgedragen te worden. Je maakt gratis gebruik van het boekingssysteem VoorLocaties waarmee je veel tijd bespaart. Je betaalt niets extra voor promotie via nieuwsbrieven (>10.000 zakelijke abonnee's) of social media en je hebt op ieder moment inzage in de behaalde omzet.  

NU AANMELDEN € 49,95 per maand


Liever een gratis vermelding?

Dan kan! Je betaalt éénmalig € 195,00 voor het inrichten van jullie account (inclusief alle tarieven in het boekingssysteem), vervolgens is de vermelding helemaal gratis voor onbeperkte tijd! Je betaalt wel € 29,95 per aanvraag en je hebt beperkt toegang tot de functies in het boekingssysteem. Voor een gratis vermelding kan je contact met ons opnemen via de contactpagina of door het invullen van onderstaand formulier.

Contactformulier