Werkschuur Buitenhaar, Overberg, Utrecht
+ 8

Werkschuur Buitenhaar

Zoek je een kleinschalige vergaderlocatie in de buurt van Veenendaal dan is Werkschuur Buitenhaar the place to be! Deze inspirerende vergaderlocatie ligt aan de voet van de Amerongse berg. Het uitzicht over de weilanden en akkers geeft je hoofd de ruimte om je gedachten te laten dwalen. Hier ontdek je wat dat kan opleveren! Natuurlijk huur je deze locatie exclusief, er zijn geen andere gasten. Zowel binnen als buiten op het besloten terras is de privacy gewaarborgd. Eenmaal binnengekomen door de afzonderlijke entree zie je in de centrale ruimte de gewenste opstelling al voor jullie klaarstaan, evenals de koffie en thee. De trap leidt naar de vide, waar 2 stoelen je uitnodigen voor een tweegesprek en waar nog een extra werkplek ingericht is. De hele ruimte is voor jullie! Wifi, het gebruik van een flip-over en parkeren zit bij de prijs inbegrepen. Zoek je vanuit Utrecht, Ede, Wageningen of Veenendaal een vergaderlocatie voor een kleine groep? Dan kunnen wij Werkschuur Buitenhaar van harte aanbevelen!

Geschiedenis

Werkschuur Buitenhaar is gebouwd op de fundering van een oude kapschuur, tussen de akkers en weilanden aan de voet van de Amerongse Berg. Dit kleinschalige landbouwgebied is begin 1900 door Graaf van Aldenburg Bentinck ontgonnen, nadat hij zich in 1879 op Kasteel Amerongen had gevestigd. De Graaf steunde de bevolking met agrarische projecten, scholing en kerk. Het recht van overpad van de erven Bentinck is nog steeds van kracht!

Inrichting en sfeer

De vergaderruimte is klimaatneutraal en knus en functioneel ingericht met behulp van natuurlijke materialen. Hierdoor beleef je nóg meer het buitengevoel. Op een mooie dag laat je de frisse wind binnenstromen door de openslaande deuren of verplaats je de vergadering naar buiten, op het besloten terras. Gewoon een wandelingetje door de ruime tuin kan natuurlijk ook. Bezoek dan ook gelijk even het geitenweitje van Werkschuur Buitenhaar!

Vergaderruimtes

Misschien heb je het idee dat een kleinschalige vergaderruimte wat benauwend is? Dit vooroordeel wordt bij Werkschuur Buitenhaar meteen weggenomen, want de locatie beschikt over meerdere ruimtes. De centrale ruimte van 6 x 6 meter is bij binnenkomst al in de gewenste opstelling voor jullie klaargezet. Is het gewenst om met twee personen iets bespreken, maak dan gebruik van de twee comfortabele stoelen op de vide. Nog snel even iets nakijken of uitwerken? De extra werkplek, die zich ook op de vide bevindt, is hiervoor ideaal. En steeds zie je weer het uitgestrekte landbouwgebied en de Amerongse Berg. Verplaats de bijeenkomst bij mooi weer lekker naar buiten, waar de privacy evengoed gewaarborgd is. Natuurlijk is verder alles aanwezig wat nodig is om jullie bijeenkomst te doen slagen, zoals Wifi en een flip-over. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Eten en drinken

Koffie en thee staat klaar bij binnenkomst, natuurlijk hoort daar iets lekkers bij. Bij Werkschuur Buitenhaar is dit altijd vers en zelfgemaakt. Mocht er meer koffie gewenst zijn, dan biedt de volledig ingerichte pantry de mogelijkheid om dit zelf naar behoefte aan te vullen.
Wie langer in werkschuur Buitenhaar vergadert kan kiezen voor een lunch, borrel en/of een klein diner. Alle maaltijden zijn geïnspireerd op de mediterraanse keuken en worden altijd vers in eigen keuken bereid. In overleg kan een passend menu worden samengesteld, waarvoor zoveel mogelijk producten worden gebruikt uit eigen moestuin. Deze is 100% vrij van bestrijdingsmiddelen en wordt alleen bemest met natuurlijke meststoffen.
Vanzelfsprekend kan er rekening worden gehouden met dieetwensen en voorkeuren. Geef deze bij het samenstellen van het menu gewoon even door.

Activiteiten

Vanuit Werkschuur Buitenhaar loop je meteen het groen in. Binnen drie kwartier heb je de Amerongse berg beklommen. Na een uurtje wandelen ben je bij het informatiecentrum Tabaksschuur Amerongen, dat precies tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Nederrijn ligt. Een kleiner rondje door het coulissen bos in de directe omgeving van deze vergaderlocatie is zeker ook de moeite waard!

Ligging en bereikbaarheid

Werkschuur Buitenhaar is heel gemakkelijk bereikbaar. Neem op de A12 afslag 22 (richting Maarsbergen) of afslag 23 (Veenendaal-West). Vanaf hier rijd je in 10 minuten naar deze vergaderlocatie. Er zijn een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein, maar de auto mag ook gratis geparkeerd worden in de directe omgeving van Werkschuur Buitenhaar.
Ook met het Openbaar Vervoer is deze inspirerende vergaderlocatie goed bereikbaar. Vanaf Station Veenendaal stap je in de Buurtbus (lijn 505, Wekerom-Overberg).

De mensen achter deze locatie

Werkschuur Buitenhaar is de thuisbasis van Livingstone Partners; een netwerkorganisatie die werkt aan organisatieontwikkeling. Omdat de partners meestal op locatie van opdrachtgevers aan de slag zijn, stellen zij de locatie graag aan anderen beschikbaar.

Foto´s van Werkschuur Buitenhaar

Ligging van Werkschuur Buitenhaar

Werkschuur Buitenhaar is heel gemakkelijk bereikbaar. Neem op de A12 afslag 22 (richting Maarsbergen) of afslag 23 (Veenendaal-West). Vanaf hier rijd je in 10 minuten naar deze vergaderlocatie. Er zijn een aantal parkeerplaatsen op eigen terrein, maar de auto mag ook gratis geparkeerd worden in de directe omgeving van Werkschuur Buitenhaar.
Ook met het Openbaar Vervoer is deze inspirerende vergaderlocatie goed bereikbaar. Vanaf Station Veenendaal stap je in de Buurtbus (lijn 505, Wekerom-Overberg).

Faciliteiten bij Werkschuur Buitenhaar

Thema

Bijzonder en origineel
Duurzaam
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Low budget
Samen zonder anderen
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk

Sfeer en beleving

Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Landelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Proeverij
Streekproducten

Faciliteiten Vergaderlocatie

Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen

Bereikbaarheid

Dichtbij OV
Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Reviews van Werkschuur Buitenhaar

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Werkschuur Buitenhaar? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
5

Door: TeamUp

Vanwege de kleinschaligheid en makkelijk contact met de eigenaren voelde het niet als werken, maar meer als efficient overleggen en ondertussen met een beetje vakantiegevoel in de watten gelegd worden met een uitstekende lunch. Eenmaal weer thuis (de locatie is lekker centraal) voelde ik me opgeladen, doordat we erg waren opgeschoten met onze werkdoelen, maar ook dankzij de goede zorgen en fijne wandeling in de omgeving!
5

Door: TeamUp

Met 4 personen een prima dag gehad in de werkschuur. Een gastvrij ontvangst, prima ruimte voor overleg met mooi uitzicht. Voor een verfrissende wandeling sta je direct in de natuur. De catering, met personal touch was ook uitstekend verzorgd. Voor kleine groepen een aanrader.
Beoordeling

De gemiddelde beoordeling van deze locatie is 5 van de 5 sterren uit 2 reviews.

2 reviews
8

Deze locatie is geschikt voor 8 personen

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapkamers

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapplekken

1

Deze locatie beschikt over 1 zalen

Vraag een offerte aan
×

Wilco Van Gelderen

0620738145

Verstuur eenvoudig en snel een bericht naar jouw contactpersoon met vragen of verzoeken.

Stuur een bericht

Waarom deze locatie?

Knus en functioneel ingerichte locatie

Altijd de hele locatie voor jullie alleen!

Zeer rustig gelegen aan de voet van de Amerongse Berg

Centraal gelegen en gratis parkeren op eigen terrein én in de directe omgeving

Eten is geïnspireerd op de mediterraanse keuken

Door mij bekeken

Ook in de buurt