De Vergadermeester, Wateren, Drenthe
+ 14

De Vergadermeester

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie met of zonder overnachting in een passend arrangement in de Drentse natuur? En je wilt meer dan ‘een vergaderzaal huren’? Je wilt inspirerend vergaderen om de volgende ontwikkelingsfase in jullie organisatie te realiseren?

Geschiedenis

De voormalige lagere school van Wateren is volledig gerestaureerd en verbouwd tot een unieke vergaderlocatie en is prachtig gelegen in nationaal park het Drents Friese Wold. Bovendien is De Oude Meester centraal in Noord Nederland gesitueerd.

Inrichting en sfeer

In De Vergadermeester vind je multifunctionele vergaderruimtes en overnachtingscapaciteit tot maximaal 20 gasten. Jullie gezelschap zijn dan de enige gasten. Je hebt dus altijd het exclusieve gebruik van de accommodatie. Een gezellige huiskamer met open haard, fijne bedden en een grote tuin behoren tot de standaarduitrusting. Inspirerend vergaderen is een bijna logisch gevolg van deze unieke vergaderlocatie.

Vergaderruimtes

- Een grote ruimte (55m2) die geschikt is voor groepen tot 20 personen.

- Een lounge ruimte (50m2) met een heel bijzondere sfeer die zeer geschikt is voor kleinere gezelschappen die intensief met elkaar aan de slag willen. Ook is deze ruimte te gebruiken als subruimte.

- Een grote serre (40m2) met aparte hoek voor koffie, thee en versnaperingen. In de serre kan geluncht kan worden en bovendien is deze serre als subruimte te gebruiken.

- Ook een goed uitgeruste keuken is onderdeel van de conferentieruimtes. Hier bereiden wij uw ontbijt, lunches en diners.

- Op de gehele locatie beschikt u over een goed dekkend en gratis WiFi netwerk.

Slaapruimtes

De Oude Meester beschikt over 9 slaapkamers. Mocht je over meer kamers willen beschikken, het is geen probleem om in het op loopafstand gelegen hotel, kamers bij te boeken.

Overige informatie

De Oude Meester beschikt over een grote tuin met een adembenemend uitzicht op de omliggende akkers, weides en natuurgebieden van nationaal park het Drents Friese Wold.

In de tuin is veel ruimte voor allerlei buitenactiviteiten zoals sportieve programma’s of het aanleggen van een kampvuur.

Tenslotte beschikt De Oude Meester over een prachtige overdekte en beschutte veranda (30m2) met een buitenkachel, waar het ook bij iets minder mooi weer prima toeven is.

Eten en drinken

Niet voor niets krijgen wij vaak complimenten voor de kok. Eten moet lekker en gezond zijn. Koken doen wij alleen met verse groenten en kruiden. Kortom, verrassend, creatief en puur.

Activiteiten

Waar kun je nou beter tot jezelf komen dan op een inspirerende en bezielde locatie? Waar rust en natuur belangrijke bestanddelen zijn voor een succesvolle bijeenkomst. Trainingen, opleidingen, retraites, yoga en mindfulness vereisen zo’n plek en De Oude Meester biedt zo’n plek! Overdag aan de slag en s’avonds heerlijk ontspannen bijpraten bij een knappend kampvuur of open haard. Gezellig samen koken of laat je heerlijk verwennen, alles is mogelijk bij De Oude Meester.

Vergaderen, confereren, inspiratiedagen, training, opleiding, retraite, teambuilding, heidagen, persoonlijke ontwikkeling, oefensessies, yogaweekenden, teamdagen, vergaderen in de natuur, presentatie, strategiesessie, receptie, informatiebijeenkomst, demonstratie.

Ligging en bereikbaarheid

De Vergadermeester ligt centraal in Noord Nederland op de grens van Friesland en Drenthe. Uniek is de ligging in het op één na grootste nationaal park van Nederland; het Drents Friese Wold. Met 6000 hectare natuur, het op één na grootste van Nederland. Dit nationaal park is van een ongelofelijke schoonheid met een grote verscheidenheid aan landschappen, begroeiing en dieren.

Reeën, dassen en vossen zijn nu al veel voorkomende bewoners. In 2014 heeft de provincie zelfs besloten dat edelherten en wilde zwijnen weer onderdeel gaan uitmaken van het Drents Friese Wold. En met de wolf in aantocht krijgt het begrip ‘natuur’ een hele nieuwe dimensie.

De mensen achter deze locatie

Graag stel ik mij aan u voor. Mijn naam is Siety Visser en in 2006 ben ik samen met mijn man Ton eigenaar geworden van de voormalige school van Zorgvlied, geopend in 1925. Na een grondige restauratie en verbouwing, heeft dit prachtige pand een nieuwe bestemming als vergaderlocatie en vanaf het voorjaar van 2014 is een vliegende start gemaakt. De contacten met onze gasten ervaren we als plezierig en vinden het fijn ons in te spannen voor een prettig verblijf van onze gasten. Hartelijk welkom!

Foto´s van De Vergadermeester

Ligging van De Vergadermeester

De Vergadermeester ligt centraal in Noord Nederland op de grens van Friesland en Drenthe. Uniek is de ligging in het op één na grootste nationaal park van Nederland; het Drents Friese Wold. Met 6000 hectare natuur, het op één na grootste van Nederland. Dit nationaal park is van een ongelofelijke schoonheid met een grote verscheidenheid aan landschappen, begroeiing en dieren.

Reeën, dassen en vossen zijn nu al veel voorkomende bewoners. In 2014 heeft de provincie zelfs besloten dat edelherten en wilde zwijnen weer onderdeel gaan uitmaken van het Drents Friese Wold. En met de wolf in aantocht krijgt het begrip ‘natuur’ een hele nieuwe dimensie.

Faciliteiten bij De Vergadermeester

Thema

Bijzonder en origineel
Duurzaam
Huiselijk en sfeervol
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Samen zonder anderen
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Vergaderen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Klassiek / Monumentaal
Landelijk
Luxe

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Streekproducten

Faciliteiten Vergaderlocatie

Beamer
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen

Bereikbaarheid

Dichtbij OV
Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Buitenlocatie
Groepsaccommodatie
Villa / Landhuis

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte

Faciliteiten buiten

Barbecue

Reviews van De Vergadermeester

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij De Vergadermeester? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
Beoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen over deze locatie
20

Deze locatie is geschikt voor 20 personen

9

Deze locatie beschikt over 9 slaapkamers

20

Deze locatie beschikt over 20 slaapplekken

1

Deze locatie beschikt over 1 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Unieke accommodatie in 100 jaar oude school

Centraal in Noord Nederland

Schitterende locatie gelegen in nationaal park het Drents Friese Wold

Grote privétuin en prachtig overdekt terras

Jouw gezelschap is altijd de enige gast

Ook in de buurt

Ook in de buurt