De Hooimijt, Elst, Gelderland
+ 33

De Hooimijt

De Hooimijt is een unieke eigentijdse locatie voor vergaderingen, trainingen, workshops, brainstorm sessies en intervisie. Ook voor teambuildingsactiviteiten of een vrolijke borrel met je collega’s kun je hier terecht. De Hooimijt bevindt zich op het erf van een voormalig boerderij in prachtige Betuwe, precies tussen Arnhem en Nijmegen.

Geschiedenis

Tien jaar geleden kwam ik (Petra Kalden) per toeval in de Hooimijt en wist direct; dit wil ik. Dit is een plek waar mensen zich prettig voelen. Een locatie waar ik managementteams en professionals kan begeleiden en coachen en workshops kan geven. Een bijzondere ruimte zonder andere groepen of rumoer van buitenaf. Waar lekker de ramen open kunnen en je zo naar buiten kunt lopen met direct veel groen om je heen. Of je nu intensief aan het nadenken bent over een project, een spannend leerproces doormaakt, besluiten moet nemen of elkaar als team anders wilt leren kennen, de locatie waar je zit heeft altijd invloed. Mijn keus was dus snel gemaakt.
Steeds vaker kreeg ik de vraag of de Hooimijt ook te huur is voor een vergadering, training enzovoorts. De plek is te bijzonder om niet te delen, dus ja, dat kan. Het past ook bij wie ik ben en bij mijn liefde voor eten maken en sfeer creëren. Ik wens mensen toe dat zij de Hooimijt voor de duur dat zij er zijn ervaren als een tijdelijke thuisbasis. Waar mensen zich vrijuit bewegen zonder het gevoel te hebben in iemand anders ruimte te zijn. Een plek om je op je gemak te voelen en waar je kunt zijn wie je bent. Ik denk dat het invloed heeft op je geest als je je ergens vrijuit kunt bewegen. En dat je makkelijker de bron van verandering en creativiteit bij jezelf en elkaar kunt aanboren als je ergens op je gemak bent.

Inrichting en sfeer

De Hooimijt staat voor sfeer, vrijheid en rust. Hier ben je even weg van de dynamiek van alle dag waardoor je ergens aan toe kunt komen. Tot iets nieuws bijvoorbeeld of de kern, elkaar, een visie, een besluit of plan. De sfeer is eigentijds en ongedwongen.

Vergaderruimtes

Wie in de Hooimijt verblijft, heeft de locatie helemaal voor zichzelf. Beneden is een groepsruimte met keuken, boven is er een groot atelier als subruimte. De Hooimijt wordt ingericht naar jullie wensen en als je wilt kun je tegen betaling gebruik maken van het materiaal in het atelier. Een lunch en/of diner wordt met veel aandacht verzorgd, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van streekproducten.

Overige informatie

Er is altijd meer mogelijk bij De Hooimijt. Wil je dat er meegedacht wordt met de invulling van het programma of dat de bijeenkomst wordt begeleid? Ook dat kan. De jarenlange ervaring van de mensen achter de Hooimijt op het gebied van organisatieontwikkeling en hun uitgebreide netwerk bieden tal van mogelijkheden. Zelf de keuken induiken om samen te koken? Ook dat kan in de Hooimijt. Evenals kamperen met eigen tent(en), er is en een badkamer met douche en bad. Bij een meerdaagse overnachten onze gasten in het prettige hotel in het dorp op 3 kilometer afstand van de Hooimijt.

Activiteiten

Bij de Hooimijt is een terras en groot grasveld met uitzicht op weilanden. Een groot gedeelte van het jaar lopen daar paarden, koeien en schapen. Bij mooi weer kun je buiten werken, lunchen of borrelen. De weilanden bieden ruimte voor tal van inspirerende workshops, de omgeving voor een wandeling om het hoofd leeg te maken of een goed gesprek te voeren.

Ligging en bereikbaarheid

Deze bijzondere plek ligt zeer centraal in Overbetuwe, tussen Arnhem en Nijmegen. De Hooimijt ligt in het plaatsje Elst en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De prachtige ligging biedt volop rust en ruimte, terwijl de locatie toch centraal gelegen is, nabij de A-15 en de A-50. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

De mensen achter deze locatie

De mensen achter de Hooimijt zijn zelf coach, adviseur en opleiders van organisaties en teams. Daardoor weten wij heel goed welke invloed de sfeer van een ruimte op een bijeenkomst heeft. Dat is ook de reden waarom de Hooimijt opgezet is, als thuisbasis van Ateliers voor Vernieuwing. Steeds vaker kwam de vraag of de Hooimijt ook te huur is en daarom worden gasten van buitenaf inmiddels ook warm welkom geheten. De plek en de sfeer die het uitstraalt is te bijzonder om niet te delen, dus dat doen we dan ook van harte!

Foto´s van De Hooimijt

Ligging van De Hooimijt

Deze bijzondere plek ligt zeer centraal in Overbetuwe, tussen Arnhem en Nijmegen. De Hooimijt ligt in het plaatsje Elst en is vanuit alle richtingen goed bereikbaar. De prachtige ligging biedt volop rust en ruimte, terwijl de locatie toch centraal gelegen is, nabij de A-15 en de A-50. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Faciliteiten bij De Hooimijt

Thema

Bijzonder en origineel
Huiselijk en sfeervol
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Samen zonder anderen
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Design / Modern
Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Landelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Culinaire hoogstandjes
Diner
Eigen catering mogelijk
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten

Faciliteiten Vergaderlocatie

Beamer
LCD / TV scherm
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen

Bereikbaarheid

Dichtbij OV
Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Speelveld

Reviews van De Hooimijt

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij De Hooimijt? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
Beoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen over deze locatie
30

Deze locatie is geschikt voor 30 personen

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapkamers

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapplekken

2

Deze locatie beschikt over 2 zalen

Vraag een offerte aan
×

Petra Kalden

0652468578

Verstuur eenvoudig en snel een bericht naar jouw contactpersoon met vragen of verzoeken.

Stuur een bericht

Waarom deze locatie?

De hele locatie voor jezelf

Overal uitzicht op weilanden

Plek om je thuis te voelen

Verse lunches en diners met liefde bereid

Ontspannen sfeer

Door mij bekeken

Ook in de buurt