Studio Arch, Amsterdam, Noord Holland
+ 11

Studio Arch

Vergaderen onder originele spoorwegbogen, dat kan bij Studio Arch. Een unieke industriële vergaderlocatie in het centrum van Amsterdam. Makkelijk bereikbaar met parkeergelegenheid en openbaar vervoer in de buurt. Studio Arch is zeer betaalbaar, je huurt de hele ruimte voor slechts 150,00 euro per uur!

Geschiedenis

De spoorwegbogen werden gebouwd in 1889 en hebben sindsdien vele gebruiken gekend, waaronder hoefsmeden en opslag. In de tachtiger jaren nog dichtgetimmerd met Grafiti op de houten panelen, daarna in de jaren negentig opgeknapt en het onderkomen geworden voor creatieve bedrijven. Studio Arch is 5 jaar geleden grondig aangepakt waarna het in gebruik is geweest als kantoor en als bijzondere locatie voor evenementen.

Inrichting en sfeer

Met behoud van de industriële sfeer van de boog is het interieur grondig aangepakt om een lounge/hotel lobby sfeer te creëren met meerdere zitjes en hoekjes. Er is een vergadertafel en daarnaast zijn er een aantal verschillende zones, een kleine bar met krukken en een aantal andere hoge en lage tafels en stoelen. De kitchenette zorgt voor de essentiële zaken zoals een koelkast, afwasmachine en koffie.

Vergaderruimtes

Studio Arch beschikt over een unieke vergaderruimte van 60 vierkante meter. De vergadertafel is geschikt voor 6-8 personen en dit kan worden uitgebreid voor meer personen. Er is een Flatscreen TV voor presentaties en Wifi. Studio Arch is beschikbaar op weekdagen, avonden en in het weekend. Een unieke, gemakkelijk te bereiken locatie met parkeergelegenheid en openbaar vervoer in de buurt. Alles tegen betaalbare prijzen.

Overige informatie

Met het gerommel van de incidentele trein die bovenlangs vliegt, is Studio Arch de perfecte ruimte voor vergaderingen, seminars, lessen, privé bezichtigingen, vitrines en zelfs kleine uitvoeringen. Tel daarbij op de centrale ligging dicht bij het Centraal Station, alle voorzieningen van de Haarlemmerdijk en een zonnig buitengebied tegenover de ruimte en Studio Arch is the place to be voor een event met een verschil.

Ligging en bereikbaarheid

Studio Arch ligt in het centrum van Amsterdam achter de Haarlemmerdijk bij het begin van de Prinsengracht. Het is te bereiken via het centraal station (15 minuten lopen of een korte busrit) of met de auto. Er kan dan worden geparkeerd in parkeergarages IJdock of Willemspoort.

De mensen achter deze locatie

Studio Arch is ook het kantoor van 123RF, een stockfoto bureau wat fotografie licenceert voor de reclame-industrie, uitgeverijen en een groot aantal andere bedrijven en particulieren.

Foto´s van Studio Arch

Ligging van Studio Arch

Studio Arch ligt in het centrum van Amsterdam achter de Haarlemmerdijk bij het begin van de Prinsengracht. Het is te bereiken via het centraal station (15 minuten lopen of een korte busrit) of met de auto. Er kan dan worden geparkeerd in parkeergarages IJdock of Willemspoort.

Faciliteiten bij Studio Arch

Thema

Bijzonder en origineel
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Samen zonder anderen

Sfeer en beleving

Design / Modern
Industrieel

Faciliteiten Vergaderlocatie

LCD / TV scherm
WiFi / Internet

Bereikbaarheid

Dichtbij OV
Dichtbij snelweg
Per boot of watertaxi bereikbaar

Ligging

In het stadscentrum

Soort gebouw

Industriele locatie

Reviews van Studio Arch

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Studio Arch? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
Beoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen over deze locatie
30

Deze locatie is geschikt voor 30 personen

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapkamers

0

Deze locatie beschikt over 0 slaapplekken

1

Deze locatie beschikt over 1 zalen

Vraag een offerte aan
×

Marco Oonk

0208081224

Verstuur eenvoudig en snel een bericht naar jouw contactpersoon met vragen of verzoeken.

Stuur een bericht

Waarom deze locatie?

Unieke industriële ruimte

Midden in Amsterdam en goed bereikbaar

Flexibel in te delen ruimte

Geen overlast voor buren

Verschillende mogelijkheden bespreekbaar

Door mij bekeken

Ook in de buurt