It Flinkeboskje, Hemelum, Friesland
+ 9

It Flinkeboskje

‘Een weids uitzicht over de landerijen zet aan tot groots denken’ Dat is wat vergaderlocatie It Flinkeboskje in Friesland met je doet. Op slechts vijf kwartier rijden van de randstad ligt deze ideale plek om écht anders te vergaderen en nieuwe plannen te smeden met collega’s. De omgeving leent zich bovendien voor een mooie wandeling of een zeiltocht, zodat je je gedachten eenvoudig verzet en ruimte krijgt voor nieuwe ideeën. Een boerenlunch of een biologisch diner behoren bovendien tot de mogelijkheden. Een beamer, projectiescherm, flipover en andere benodigdheden zijn aanwezig. It Flinkeboskje verzorgt op verzoek verschillende workshops en activiteiten zoals Skûtsjesilen op de Friese meren.

Geschiedenis

Na vele jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben, kochten Rixt en Arjan Siersma in 2009 It Flinkeboskje in Hemelum. Een boerderij waarin waar je naar hartelust kunt vergaderen en brainstormen. In 2014 heeft het gezin de boerderij aan de overkant gekocht: de Flinkefarm. Een locatie van waaruit vele (bedrijfs)evenementen plaatsvinden. De laid back sfeer van de Caribbean en de invloed van de laatste trends geven een combinatie die uniek is voor It Flinkeboskje en de Flinkefarm.

Inrichting en sfeer

Beide locaties ademen een sfeer uit waarin mensen zich thuis voelen. Er is met veel aandacht en zorg een gezellige vintage inrichting gecreëerd met design meubels die hier een tweede leven krijgen. Denk schilderijtjes aan de muur, verse bloemen, kamerplanten en kelims.

Vergaderruimtes

De boerderij bestaat uit verschillende ruimtes die allemaal in open verbinding staan: de lange eettafel in de open keuken, de serre als huiskamer die je met twee schuifdeuren kunt afsluiten en de loungehoek rond de houtkachel. Op deze manier kan er ook gemakkelijk in groepen gewerkt worden.

Slaapruimtes

Het Voorhuis heeft drie slaapkamers en de vakantieboerderij heeft er tien. Allen zijn ingericht met box-spring bedden en opgemaakt met hotellinnen. Wanneer de gehele locatie gehuurd wordt, beschikt men dus over dertien slaapkamers, waarbij privacy gewaarborgd is tijdens een meerdaags event. Niet iedere slaapkamer beschikt over eigen sanitair.

Overige informatie

De antieke Druivenkas en de Flinkefarm zijn locaties die ook ingezet kunnen worden als het om grotere groepen gaat. Mocht je een locatie zoeken die op zichzelf al bijzonder is, dan ben je hier aan het goede adres. Wil je van je vergadering, brainstorm of product presentatie echt iets bijzonders maken? Dan zorgen It Flinkeboskje voor die mogelijkheid. Food-trucks, muziek en buiten-zijn: daar denk je niet snel aan bij een bedrijfs-evenement, maar daar is het misschien nu wel de tijd voor. Rixt, Arjan en Claartje maken het speciaal voor jullie, letterlijk en figuurlijk.

Eten en drinken

It Flinkeboskje verzorgt met veel aandacht de catering tijdens jullie verblijf. Daarom zeggen Rixt, Arjan en Claartje: ‘vers en anders zijn onze hoofd-ingrediënten'.

Activiteiten

It Flinkeboskje en de Flinkefarm bevinden zich in Hemelum, Zuidwest Friesland. Hemelum ligt tussen twee Friese meren; de Fluessen en de Morra. Een prachtige omgeving voor teambuilding activiteiten of een vergaderbreak. Met een zeilboot of een sloep kun je kleinere meertjes ontdekken en met je team een heerlijke dag op het water beleven. In de nabijgelegen bossen en langs de IJsselmeerkust zijn verschillende wandelpaden en fietsroutes.

Foto´s van It Flinkeboskje

Ligging van It Flinkeboskje

Faciliteiten bij It Flinkeboskje

Thema

Huiselijk en sfeervol
Kleinschalig ( 1, tot 20 personen)
Samen zonder anderen
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Vergaderen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Design / Modern
Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Landelijk
Luxe
Zakelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Diner
Eigen catering mogelijk
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Koffie- en theefaciliteiten
Lunch
Ontbijt
Streekproducten
Trouwlocatie

Faciliteiten Vergaderlocatie

Beamer
Geluidsversterking
LCD / TV scherm
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
16-30 personen

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Boerderij / Hoeve
Buitenlocatie
Groepsaccommodatie

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Barbecue

Reviews van It Flinkeboskje

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij It Flinkeboskje? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
Beoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen over deze locatie
23

Deze locatie is geschikt voor 23 personen

12

Deze locatie beschikt over 12 slaapkamers

23

Deze locatie beschikt over 23 slaapplekken

2

Deze locatie beschikt over 2 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Zakelijke ontmoeting in een huiselijke sfeer

Ruimte en groen zetten aan tot groots denken

Vers en veelal vegetarisch & biologisch eten

Je loopt zo de deur uit de natuur in

Op anderhalf uur (filevrij) rijden van de randstad!

Ook in de buurt

Ook in de buurt