Sportlandgoed Zwartemeer, Zwartemeer, Drenthe
+ 10

Sportlandgoed Zwartemeer

Bij Sportlandgoed Zwartemeer vang je 3 vliegen in één klap: op deze inspirerende vergaderlocatie kan je vergaderen, teambuildingsactiviteiten uitvoeren en overnachten, allemaal onder één dak. Het Sportlandgoed ligt middenin de natuur, maar is toch gemakkelijk bereikbaar, want de A37 ligt op steenworpafstand. Op deze inspirerende vergaderlocatie in Drenthe is alles aanwezig voor een actieve vergaderbreak: zowel bos, strand en water. Slecht weer? Geen nood! Ook indooractiviteiten kunnen hier verzorgd worden. Overnachten doe je hier in een knusse blokhut. Regel de complete invulling van je heisessie of meerdaags vergaderarrangement gemakkelijk bij het Sportlandgoed in Zwartemeer.

Vergaderruimtes

Bij Sportlandgoed Zwartemeer kan je kiezen uit verschillende vergaderruimtes, allemaal uitgerust met de faciliteiten die nodig zijn om jouw vergadering tot een succes te maken. De ruimtes zijn gemakkelijk aan te passen aan de situatie en de opstelling stellen we natuurlijk af op jouw wensen. Dat maakt deze vergaderlocatie multifunctioneel en ook zeer geschikt voor trainingen, presentaties, workshops en evenementen.

Slaapruimtes

Overnachten doe je bij het Sportlandgoed in een gezellige Canadese blokhut. Op het terrein staan 21 blokhutten klaar, verdeeld over 3 cirkels met elk 7 blokhutten. In totaal beschikken deze blokhutten over 70 bedden. Iedere blokhut heeft eigen sanitair en maximaal 4 slaapplaatsen. Het is mogelijk om 's avonds rond een zelfgemaakt kampvuur lekker na te praten met elkaar, maar met slecht weer of als het te koud is, kan je ook gebruik maken van de gezellige woonkamer.

Eten en drinken

Na het vergaderen en de teambuilding lust je wel wat te eten. Ook dat kan bij het Sportlandgoed. Je kunt natuurlijk iets kiezen van de menukaart, maar ook een BBQ of een buffet kan voor jou geregeld worden. Verder zijn alle denkbare variaties van ontbijt, lunch en diner mogelijk bij deze veelzijdige vergaderlocatie.

Activiteiten

Op het afwisselende terrein van het Sportlandgoed is veel mogelijk, zowel outdoor als indoor. Een greep uit het assortiment: golfen, paintballen, Highland Games, buggy rijden, indoor schieten, curlen, midgetgolf, Archery Tag, een GPS-tocht, een smokkelspel, een survival parcours, bootcamp of vissen.

Ligging en bereikbaarheid

Je bereikt deze inspirerende vergaderlocatie in Drenthe gemakkelijk via de A37 (afslag 7). Het terrein is omringd door bos en aan het water.

Foto´s van Sportlandgoed Zwartemeer

Ligging van Sportlandgoed Zwartemeer

Je bereikt deze inspirerende vergaderlocatie in Drenthe gemakkelijk via de A37 (afslag 7). Het terrein is omringd door bos en aan het water.

Faciliteiten bij Sportlandgoed Zwartemeer

Thema

Bijzonder en origineel
Low budget
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Vergaderen en overnachten

Sfeer en beleving

Duurzaam / Zelfvoorzienend
Huiselijk
Landelijk
Zakelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Diner
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie
Uitvaartlocatie

Faciliteiten Vergaderlocatie

Beamer
Geluidsversterking
Rolstoeltoegankelijk
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
250 of meer personen
31-50 personen
51-100 personen

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

Aan het water
In de natuur

Soort gebouw

Bed and Breakfast
Buitenlocatie
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie
Hotel
Restaurant
Zalencentrum

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers
31-100 slaapkamers

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Barbecue

Reviews van Sportlandgoed Zwartemeer

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Sportlandgoed Zwartemeer? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
5

Door: Dennis Lippold

Kerst buffet gehad, heerlijk genoten. Super voor elkaar, sfeer goed, eten perfect, bediening perfect niks te kort geschoten. Complimenten voor al het personeel.
5

Door: Erik Vos

Met onze afdeling gebarbecued en het smokkelspel gespeeld. Bbq was prima voor elkaar, smokkelspel was zeer leuk en spannend. Na het spel nog even nageborreld en tevreden naar huis gegaan.
Beoordeling

De gemiddelde beoordeling van deze locatie is 5 van de 5 sterren uit 2 reviews.

2 reviews
500

Deze locatie is geschikt voor 500 personen

35

Deze locatie beschikt over 35 slaapkamers

140

Deze locatie beschikt over 140 slaapplekken

2

Deze locatie beschikt over 2 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Wat is hier eigenlijk niet mogelijk?

Vergaderen, teambuilding én overnachten onder 1 dak

Gegarandeerd een succesvolle dag

Naast eten van de kaart ook een BBQ of buffet mogelijk

Gemakkelijk bereikbaar via de A37

Ook in de buurt

Ook in de buurt