Nieuw Allardsoog, Bakkeveen, Friesland
+ 17

Nieuw Allardsoog

Midden in het hart van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe ligt Nieuw Allardsoog. Op wellicht het mooiste plekje van het noorden ben je van harte welkom. Geniet van het 14 hectare groot landgoed. Het is er voor jullie!

Geschiedenis

In 1932 besloot de idealist Jarig van der Wielen zijn droom van een betere toekomst voor arm en rijk door educatie en onderwijs waar te maken. Hij richtte op deze plek de eerste Volkshogeschool in Nederland op. Een centrale rol op het terrein speelde de klokkestoel. De laatste jaren werd tot ons verdriet de klokkenstoel niet meer gehoord. Daarom hebben we de klokkenstoel net als het openluchttheater in ere laten herstellen. We gaan de klokkenstoel gebruiken bij bijzondere gelegenheden en op verzoek van gezelschappen.

Met onze uitgebreide horeca ervaring zijn we voortvarend aan de slag gegaan om Nieuw Allardsoog om te bouwen naar de eisen van deze tijd. Vergaderzalen en lodges werden gemoderniseerd en uitgebouwd. Er kwam een prachtige nieuwe lodge bij met uitzicht op de heide.

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor ons. We hebben veel energie gestoken in ons doel om zo duurzaam mogelijk te zijn zonder dat onze gasten inleveren op comfort en kwaliteit. We gaan daarin nog een stap verder dan de normale wet-en regelgeving vereist. Dit heeft geresulteerd in de toekenning van het GreenKey Goud keurmerk. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie-en vrijetijdsmarkt en de zakelijke markt.

Elke zakelijke meeting, recreatief verblijf, een evenement of een mooi feest willen we graag voor u organiseren en faciliteren in een persoonlijke en ontspannen sfeer. Deze unieke plek en prachtige natuurlijke omgeving geven ons alle ruimte om dat samen met u te doen.

Ligging en bereikbaarheid

Nieuw Allardsoog ligt verscholen in De Friese Wouden, in het hart van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt in Bakkeveen, op 20 minuten rijden van Drachten en 30 minuten van Leeuwarden, Groningen en Assen.

De mensen achter deze locatie

Toen wij in 1999 het landgoed Nieuw Allardsoog kochten waren we overtuigd van de zakelijke en recreatieve mogelijkheden op deze historische plek.

Wij hadden een plek voor ogen waar je kunt vergaderen maar waar je ook inspiratie kunt opdoen in de natuur. Waar je na een teammeeting of -training kunt overnachten in comfortabele lodges met uitzicht op de heide. Een plek waar helemaal uit de dagelijkse sleur wordt gehaald en die ruimte biedt voor nieuwe inzichten. Een plek bovendien waar je de weekenden en vakanties met vrienden en familie kunt doorbrengen en elkaar kunt ontmoeten.

Foto´s van Nieuw Allardsoog

Ligging van Nieuw Allardsoog

Nieuw Allardsoog ligt verscholen in De Friese Wouden, in het hart van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Deze inspirerende vergaderlocatie ligt in Bakkeveen, op 20 minuten rijden van Drachten en 30 minuten van Leeuwarden, Groningen en Assen.

Faciliteiten bij Nieuw Allardsoog

Thema

Duurzaam
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Verblijf op basis van zelfverzorging mogelijk
Vergaderen en overnachten
Zelfverzorging

Sfeer en beleving

Duurzaam / Zelfvoorzienend
Landelijk
Zakelijk

Eten & Drinken

Biologische producten
Diner
Eigen catering mogelijk
High Tea
Keuken aanwezig die gasten mogen gebruiken
Ontbijt
Proeverij
Streekproducten
Trouwlocatie

Faciliteiten Vergaderlocatie

Airco
Beamer
Geluidsversterking
Laptop
Rolstoeltoegankelijk
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

0-15 personen
101-250 personen
16-30 personen
250 of meer personen
31-50 personen
51-100 personen

Bereikbaarheid

Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren

Ligging

In de natuur

Soort gebouw

Conferentiehotel
Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie
Zalencentrum

Aantal Slaapkamers

1-10 slaapkamers
11-30 slaapkamers
31-100 slaapkamers

Aantal vergaderruimtes

1 vergaderruimte
2-5 vergaderruimtes
6-10 vergaderruimtes

Faciliteiten buiten

Barbecue

Reviews van Nieuw Allardsoog

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Nieuw Allardsoog? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
Beoordeling
Er zijn nog geen beoordelingen over deze locatie
250

Deze locatie is geschikt voor 250 personen

38

Deze locatie beschikt over 38 slaapkamers

78

Deze locatie beschikt over 78 slaapplekken

7

Deze locatie beschikt over 7 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Duurzaam

Grenst aan een natuurgebied

Overnachtingsmogelijkheden

7 vergaderzalen met uitzicht op de natuur

Centraal gelegen in het Noorden

Ook in de buurt

Ook in de buurt