Zwier, Vinkeveen, Utrecht
+ 26

Zwier

Bij Zwier geloven we dat iedereen effectiever, creatiever en meer verbonden is als je ontspannen bent. Zwier is een locatie die dit graag mogelijk maakt. Het doel van Zwier is om naast effectieve meetings ook ontspanning toe te voegen aan jullie vergaderdag. Dit kan heel simpel door gebruik te maken van het buitenterrein, het water op te gaan, maar ook door één van de inspirerende activiteiten binnen of buiten. Staan er meer dagen gepland? Overnachten in de Zwier Tenten brengt iedereen uit het hoofd en in het lijf. Dat geeft nog eens extra energie binnen het team!

Geschiedenis

Het familiebedrijf, voorheen Haven Winkeloord (sinds 1930), wordt voorgezet door de derde generatie. De ‘waarom’ is ontstaan vanuit een eigen behoefte. De plek delen voor ontspanning en hiermee bijdragen aan connectie met jezelf en anderen. Zowel voor de particuliere als zakelijke klant. Even stilstaan bij wat is voordat je weer verder gaat. Naast overnachten of vergaderen, biedt deze unieke locatie in Vinkeveen ook extra’s als Zwier Team Sessies (binnen of buiten) of het concept ‘24-uur zonder’, waarbij je zonder telefoon 24 uur alleen op een eiland verblijft. Zwier ligt aan water en aan natuurgebied de Botshol en dit biedt mogelijkheden; wandelen na vergaderen, brainstorm op een boot of gewoon luieren in het gras.

Inrichting en sfeer

Zwier is een plek net buiten de stad met een ongedwongen sfeer. Een vrijhaven op 20 minuten van Amsterdam. Zwier is gelegen op een groot buitenterrein met water en groen.

Vergaderruimtes

Brainstormsessie, vergadering, meerdaagse training of retreat? De creatieve locatie De Werfplaats is een plek die je uit het alledaagse trekt en inspiratie brengt. Bij Zwier kan je ‘opladen’ buiten de stad en nieuwe energie opdoen voor meer effectiviteit op de werkvloer. De Werfplaats is een locatie van 230m2 bestaande uit twee verdiepingen: beneden is er een ontvangstruimte en een ruime eetkeuken, boven bevindt zich een grote open ruimte met veel licht en uitzicht op de wolken.

De kersverse locatie De Huiskamer 120m2 is centraal gelegen op het Zwierterrein, vlak aan het water. Een gebouw met net een ander karakter dan De Werfplaats en een plek waar je je snel thuis zal voelen. Vergadering, presentatie, event of diner, veel is er mogelijk op deze bijzondere plek. De ruimte is flexibel in te delen; als board-room voor intieme gezelschappen of voor presentaties tot 100 personen. Er is een houthaard waar je rondom kan zitten en de open keuken nodigt uit om een kijkje bij de koks te nemen.

Slaapruimtes

Bij Zwier kan je je verblijf ook verlengen met een overnachting in een van de luxe Zwier tenten. Er staan 18 tenten op het uitgestrekte terrein van Zwier en allemaal maar een paar stappen verwijderd van het water. De tenten kunnen gezien worden als een hotelkamer met veel comfort en een fijne sfeer, maar dan buiten. Iedere tent is uitgerust met een echte houten vloer, een boxspring, een zitje, koelkastje en kluisje. Met 25m2 is er genoeg ruimte om jezelf even terug te trekken. Verder is er een luxe sanitair gebouw op het terrein. Maar een frisse ochtendduik is uiteraard ook een optie.

Eten en drinken

Bij Zwier geloven ze in de kracht van ontspanning. En dat vind je ook terug in de eetbeleving. Eten is iets dat je samen doet. Aan tafel, in alle rust. De medewerkers van Zwier verwennen je met “echt” eten met liefde en aandacht bereid. Dat proef je en dat zie je! In de keuken van Zwier wordt volledig vegetarisch gekookt, veelal plantaardig, met ingrediënten die prikkelen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verse seizoensproducten, biologisch en het liefst uit de streek. Want dat is wel zo goed voor onze aarde en ons lijf.

Activiteiten

Er even helemaal uit zijn met het team of tijdens een training, los van de dagelijkse gang van zaken. In een ontspannen en prikkelende setting ontstaan de beste ideëen. Zwier biedt verschillende activiteiten aan die je kan toevoegen aan jullie dag om deze verdieping te geven. Naar buiten de natuur in of liever binnen blijven voor een yogales. Ook kan je kiezen uit een van onze workshops. Laat je inspireren bij Zwier.

Ligging en bereikbaarheid

Zwier is gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, langs de A2. Met de auto is het 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.

De mensen achter deze locatie

Dochters Esther & Mariska en schoonzoon Yordi besloten drie jaar geleden het bedrijf voort te zetten om te gaan delen wat de plek hen geeft: pauze in een druk leven. Onder de nieuwe naam Zwier wordt er gebouwd aan een duurzame buitenplaats waar energie stroomt.

Foto´s van Zwier

Ligging van Zwier

Zwier is gelegen tussen Utrecht en Amsterdam, langs de A2. Met de auto is het 20 minuten rijden vanaf Amsterdam.

Faciliteiten bij Zwier

Thema

Bijzonder en origineel
Duurzaam
Samen zonder anderen
Teambuilding- en outdoor activiteiten
Vergaderen en overnachten

Sfeer en beleving

Duurzaam / Zelfvoorzienend
Industrieel

Eten & Drinken

Biologische producten
Diner
Ontbijt
Streekproducten

Faciliteiten Vergaderlocatie

Beamer
Laptop
LCD / TV scherm
Scherm / Projectiewand
Tuin of terras
WiFi / Internet

Aantal personen

51-100 personen

Bereikbaarheid

Dichtbij snelweg
Dichtbij vliegveld
Eigen parkeergelegenheid
Gratis parkeren
Per boot of watertaxi bereikbaar

Ligging

Aan het water
In de natuur

Soort gebouw

Evenementenlocatie
Groepsaccommodatie

Aantal Slaapkamers

11-30 slaapkamers

Aantal vergaderruimtes

2-5 vergaderruimtes

Reviews van Zwier

Ervaringen met deze locatie? Laat het ons weten!

Hoe was jullie verblijf bij Zwier? Door een recensie te schrijven help je andere bezoekers een juiste keuze te maken. En maak je kans op een gratis weekendje weg 😊.

Deel je ervaring met ons
×
Sterren:
Naam:
Vergaderlocatie:
Bericht:
5

Door: Skyscrapers

Ongedwongen! De persoonlijke connectie en gemeenschappelijke visie op hoe belangrijk ontspanning is om je te kunnen inspannen, maakt Zwier vanaf moment één de meest natuurlijke keus! “Zwieren” is zelfs bij ons in de organisatie een veelgebruikt synoniem voor ontspannen. Dat zegt meer dan genoeg!
5

Door: Albert Heijn

De sfeer in de Werfplaats en op het Zwier Terrein, maar vooral jullie persoonlijke aandacht maakt deze locatie bijzonder.
Beoordeling

De gemiddelde beoordeling van deze locatie is 5 van de 5 sterren uit 2 reviews.

2 reviews
100

Deze locatie is geschikt voor 100 personen

18

Deze locatie beschikt over 18 slaapkamers

40

Deze locatie beschikt over 40 slaapplekken

2

Deze locatie beschikt over 2 zalen

Vraag een offerte aan
×

Waarom deze locatie?

Dichtbij de stad, dichtbij de natuur

Vergaderen met veel licht en groen om je heen

Creatieve locatie om energie en inspiratie op te doen

Bewuste en inspirerende keuken

Gratis parkeren

Ook in de buurt

Ook in de buurt