Over ons


Wij verzamelen elke dag met heel veel plezier de meest inspirerende vergaderlocaties.
Op deze pagina vertellen je graag iets meer over ons, onze werkwijze en waarom
wij denken dat je moet kiezen voor InspirerendeVergaderlocaties.nl.

Over Inspirerende Vergaderlocaties.nl

Wij verzamelen elke dag met heel veel plezier de meest inspirerende vergaderlocaties. Hieronder lees je meer over ons, wie we zijn, hoe we werken en waarom we deze mooie plekjes voor jou verzamelen. 

De eerste vergader-portal voor en door bezoekers

Wij hebben de allermooiste en meest inspirerende vergaderlocaties voor je geselecteerd. Alle locaties kan je eenvoudig online boeken en je hebt direct contact met de locatie zelf. De locaties zijn bijzonder, inspirerend en anders-dan-anders. Het zijn unieke locaties om te vergaderen, brainstormen, trainen, voor een kick-off, teambuilding of presentatie. Voordat deze website is gebouwd, is een uitgebreid onderzoek gedaan. Hierbij zijn de behoeftes van onze doelgroep in kaart gebracht. Daarnaast zijn de wensen van locatie-eigenaren geïnventariseerd middels een uitgebreide enquete. Op basis daarvan is deze website ontwikkeld: de allereerste vergader-portal die volledig is gebouwd voor en door haar bezoekers. Wij wensen je veel plezier met het uitzoeken van de allermooiste locatie en alvast een vruchtbare meeting toegewenst!

Eenvoudig offerte opvragen

Bij ons geen eindeloze rij vragen om je offerte op te kunnen vragen. Je geeft alleen de belangrijkste gegevens door en je kunt direct online een prijsopgave bekijken. Van de locatie zelf, zodat je verzekerd bent van de laagste prijs. We houden van korte lijnen. Dus de onderhandeling? Die doe je met de locatie zelf.

Lees meer over ons gratis offerte- en reserveringssysteem >

Beschikbaarheid up-to-date

Bij alle locaties kan je direct zien of de locatie beschikbaar is op de door jou gewenste datum. Door middel van een slimme koppeling wordt de kalender gesynchroniseerd met de eigen kalender, zodat de beschikbaarheid op onze website altijd up-to-date is. Je weet dus direct of de locatie van jouw keuze nog vrij is.

Lees meer over de gratis iCal-koppeling >

Delen

Wij geloven in delen. De plekjes die we ontdekken delen we graag en gratis via deze website. De kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan delen we graag en gratis met onze locaties. Help je ons met delen? Dat kan door onze website te gebruiken om jouw perfecte vergaderlocatie te vinden. En natuurlijk door ons te laten weten welke inspirerende locatie nog ontbreekt op deze website. Zodat we deze weer kunnen delen...

Deel jouw locatie >

Wie en waar?

Vanuit de Gelderse Achterhoek werken wij met ons kantoorteam dagelijks met veel plezier aan deze website. Onze kantoorhond Lola pikt ondertussen onze boterhammen en blaft door onze telefoongesprekken heen. Ben je benieuwd wie we zijn en hoe we werken? Je bent van harte welkom op ons kantoor in Hengelo. De koffie staat klaar!

Maatwerk voor jou

Onze website is steeds in ontwikkeling. Wensen van locatie-eigenaren en wensen van onze boekers worden samengevoegd in ons platform met als doel om vraag en aanbod zo makkelijk mogelijk bij elkaar te brengen. De markt verandert, wij veranderen mee. Door goed te luisteren en buiten de gebaande paden te denken, hebben wij de afgelopen jaren unieke tools ontwikkeld. Bijvoorbeeld op het gebied van reviews: gasten kunnen hun ervaringen met een locatie eenvoudig delen met elkaar. En we maken het super makkelijk voor onze gasten om een actieve vergaderbreak bij te boeken. Daar waar andere portals overal geld voor vragen, bieden wij deze tools gratis aan. Waarom? Omdat wij geloven dat het delen van deze kennis leidt tot langdurige en plezierige samenwerkingen. Zowel met onze locaties als met onze klanten. En omdat veel geld verdienen niet bovenaan ons lijstje staat. Voldoening halen uit ons werk wel. Daarom.

De nieuwste technische snufjes

Onze website oogt misschien eenvoudig. Dat is tenminste wat we proberen: het zo eenvoudig mogelijk houden. Dat valt soms niet mee, er zit namelijk een behoorlijk stuk techniek achter. Samen met onze klanten bedenken wij slimme oplossingen waardoor locaties makkelijker gevonden worden. En waardoor het voor locaties geen extra tijd kost om hun locatie te "adverteren". Voor meetingplanners kost het vaak veel tijd om bijzondere, inspirerende locaties te zoeken. En wanneer ze deze hebben gevonden, blijkt de locatie vervolgens niet beschikbaar te zijn. Of te duur. Of ze reageren niet op de offerte-aanvraag. Daarom gaan we met InspirerendeVergaderlocaties.nl net een stapje verder en bieden we al deze informatie op een overzichtelijke, supersnelle website. En maken we het zoeken en boeken net een stukje makkelijker dan bij onze collega's. Gratis. Omdat we graag delen.

Over InspirerendeVergaderlocaties.nl

Al meer dan 10 jaar verzamelen wij mooie, bijzondere en unieke vergaderlocaties. Onze missie is om deze inspirerende locaties bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Eerlijk, transparant en zonder extra kosten. Via onze website kan je direct een offerte opvragen bij de locatie en je hebt altijd rechtstreeks contact met de locatie zelf. Hierdoor blijven de lijnen kort en ben je altijd verzekerd van de beste deal. Voor onze locaties hebben wij een uniek boeking-systeem ontwikkeld, welke gratis gebruikt mag worden. Hierdoor kunnen locaties per ommegaande een heldere offerte toesturen. En kan de gast deze offerte eenvoudig met een enkele klik bevestigen en wordt de boeking automatisch doorgeplaatst. Daarnaast hebben wij in de afgelopen jaren diverse tools ontwikkeld die vraag en aanbod op een slimme manier bij elkaar brengen. Dagelijks werken wij aan ons doel: het snel, simpel en makkelijk zoeken en boeken van de meest inspirerende vergaderlocaties.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je graag langskomen? Dan kan je contact met ons opnemen via onderstaand formulier. Je ontvangt z.s.m. een reactie van ons.

Contactformulier