Teambuilding events

Een teambuilding event regelen voor je team? Wij bieden een ruime keuze
aan bijzondere events. Voor kleine en grote groepen en desgewenst helemaal op maat.
Vrijwel alles is mogelijk. Onze enthousiaste instructeurs zorgen voor een unieke beleving
en een event waar nog lang over wordt nagepraat.

De leukste teambuilding events voor bedrijven


Voor elk team van elk bedrijf hebben we het juist teambuilding event. Een groep chirurgen, ICT'ers, kraamverzorgenden, belastingadviseurs of politieagenten: voor elke team is er een passend event. Wij werken voor grote en vooraanstaande bedrijven, overheden en instellingen. Maar ook kleine ondernemingen kunnen bij ons terecht voor een spraakmakend event. Wij denken graag met je mee over welk teambuilding event past bij jullie bedrijf.

Alles uit de kast met teambuilding events

Haal alles eruit wat erin zit! Met onze teambuilding events kan dat. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Expeditie Robinson Team Survival is gericht op lef, tactisch inzicht en kracht. Maar de workshop Bouwen met Bamboe vraagt juist om teamwork, communicatie en inzicht. Welke activiteit je ook kiest voor je event, het is altijd spraakmakend en enerverend. Want onze ervaring is: teambuilding events werken! Maak je keuze en boek vandaag nog het event van jullie voorkeur.

Teambuilding events kunnen op locatie plaatsvinden

Bij het organiseren van teambuilding events kiezen we voor een persoonlijke aanpak. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en goed te luisteren naar jullie wensen. Elk team heeft een andere samenstelling en andere behoeften. Door daar op in te spelen zorgen we dat een teambuilding event altijd past bij jullie team. Na ons programmavoorstel nemen wij contact op om te horen of het programma aan jullie wensen voldoet of dat jullie nog zaken willen wijzigen.

Op de dag van het event zelf worden de deelnemers welkom geheten door onze ervaren instructeurs en volgt een uitleg over het programma. De instructeurs zijn volledig gekwalificeerd en vol enthousiasme om jullie een geweldige dag te bezorgen. Onze teambuilding events kunnen op elke geschikte locatie georganiseerd worden.

Welke teambuilding events zijn er?

Teambuilding events met kwaliteit

Wanneer je kiest voor een teambuilding event via ons, dan kies je voor kwaliteit. Onze events kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgd worden. Teambuilding events via Inspirerende Vergaderlocaties is:

✔ Vernieuwend en professioneel
✔ 100% aftrekbaar
✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties
✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat
✔ Als hoogste beoordeeld
✔ Ook geschikt voor grote groepen
✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)
✔ Gratis telefonische intake

Teambuilding op een inspirerende locatie

Teambuilding is het meest effectief als je het doet op een inspirerende locatie. Wij hebben bijzondere locaties voor je geselecteerd die zich stuk voor stuk prima lenen voor teambuilding.