Teambuilding Gelderland

Teambuilding in Gelderland is teambuilden in de grootste provincie van Nederland. Wij hebben de meest
inspirerende activiteiten in Gelderland voor elk team. Samen bouwen met bamboe, een Haka workshop
volgen of een expeditie volbrengen: zo divers als een team kan zijn, zo divers is ook teambuilding in Gelderland.

Een mooie match: teambuilding & vergaderen

Vergaderen in Gelderland wordt nog leuker met een teambuilding activiteit. Je kunt de dag lekker actief beginnen. Maar teambuilding inzetten als vergaderbreak of knallende afsluiter kan uiteraard ook. Een teambuilding activiteit in Gelderland geeft hoe dan ook energie en zorgt voor een sterker team.

Gelderland zit boordevol teambuilding inspiratie

Teambuilding in een oude Hanzestad, in de Achterhoek of tussen de fruitbomen van de Betuwe. In Gelderland zijn zeer uiteenlopende teambuilding locaties te vinden. De provincie Gelderland strekt zich uit van Geldermalsen in het westen tot Winterswijk in het oosten en van Hattem in het noorden tot Nijmegen in het zuiden. Op deze ruim 5000 vierkante kilometer vind je oneindig veel teambuilding inspiratie. Historische steden en dorpen zoals Buren en Zutphen, natuurgebieden als De Veluwe en het Lingegebied. Maar ook Paleis 't Loo en haar uitgestrekte bossen, het Kröller Müller Museum en het Openluchtmuseum in Arnhem. In Gelderland vind je altijd een mooie locatie voor jullie teambuilding activiteit.

Onze leukste teambuilding activiteiten

Teambuilding is leuk én teambuilding werkt! Het zorgt onder meer voor betere communicatie, meer plezier, betere samenwerking en een hechter team. Onze favorieten:

Acht goede redenen om voor ons te kiezen

Zoek je teambuilding in Gelderland met kwaliteit en wil je niets aan het toeval overlaten? Wij hebben acht goede redenen om voor ons te kiezen:

✔ Vernieuwend en professioneel
✔ 100% aftrekbaar
✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties
✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat
✔ Als hoogste beoordeeld
✔ Ook geschikt voor grote groepen
✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)
✔ Gratis telefonische intake

Gelderland heeft streepje voor

Nederland is prachtig, maar Gelderland heeft wat ons betreft een streepje voor. Dat komt omdat Inspirerende Vergaderlocaties is gevestigd in Gelderland en alle medewerkers zelf in deze provincie wonen. Vanuit Hengelo Gelderland selecteren we de meest bijzondere vergaderlocaties. Verrassende en unieke plekken die écht iets doen voor je teambuilding activiteit. We weten als geen ander wat een inspirerende omgeving met je doet. Daarom werken we zelf ook vanuit zo'n bijzonder plekje. Zodat we elke dag volop geïnspireerd zijn om alleen de meest bijzondere locaties voor jou te kunnen selecteren.