Teambuilding indoor

Als outdoor specialist bieden we ook teambuilding indoor aan. Een aantal van onze activiteiten
kunnen ook prima binnen plaatsvinden. Bij uitstek geschikt voor teams die niet verrast willen
worden door slecht weer. Teambuilding indoor werkt voor je team!

Bouwen aan een sterk team kan ook binnen

Teambuilding indoor kan op tal van inspirerende vergaderlocaties. Afhankelijk van de activiteit die je kiest kan dat zelfs in de vergaderruimte of in een ander deel van de locatie. Soms is er een ruime zaal, een mooie schuur of we schuiven gewoon de vergaderstoelen opzij.

Kwaliteit en resultaat door indoor teambuilding

Wanneer je kiest voor teambuilding outdoor via ons, dan kies je voor kwaliteit en resultaat. Onze outdoor activiteiten en programma's kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgd worden. Teambuilding via Inspirerende Vergaderlocaties is:

✔ Vernieuwend en professioneel
✔ 100% aftrekbaar
✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties
✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat
✔ Als hoogste beoordeeld
✔ Ook geschikt voor grote groepen
✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)
✔ Gratis telefonische intake

Workshop schermen

Schermen is dé sport van moderne ridders (m/v). En een hele leuke teambuilding activiteit die prima indoor kan. Het draait om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak de floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. In deze dynamische workshop leer je de grondbeginselen van het schermen en komen op een sportieve manier diverse thema's aan bod. Bekijk de workshop schermen hier

Tai Chi voor mindfulness

Tai Chi is een hele leuke manier om je dag mee te beginnen of om in te zetten als vergaderbreak. En een prima activiteit voor teambuilding indoor. Ga met elkaar de stress te lijf en bevorder je innerlijke rust. Door het beoefenen van Tai Chi word je besluitvaardiger, kom je lekkerder in je vel te zitten en leer je beter omgaan met werkdruk en stress. Zeker weten dat na deze workshop de energie weer stroomt. Bekijk hier meer informatie over de workshop Tai Chi.

Haka: positieve boost

Haka is misschien wel de stoerste dans ter wereld. Denk maar aan het rugbyteam uit Nieuw-Zeeland die voor elke wedstrijd een haka uitvoert. Tijdens deze indoor teambuilding workshop ervaar je hoe krachtig deze ceremoniële dans van de Maori is. Door jullie aanwezige krachten te bundelen, komt er een ongekende energie vrij die je óók kunt gebruiken om jullie bedrijfsdoelen te behalen. Bekijk de Haka Workshop hier