Teambuilding spellen

Teambuilding spellen zijn leuk en spannend. Welk team heeft als eerste zijn katapult af en kan de ander
bekogelen? Wie overleeft er uiteindelijk in de natuur? En welke geblinddoekte speler kan het best
overweg met een handboog? Teambuilding spellen dagen je team op een andere manier uit.

Spannende teambuilding spellen voor elk zakelijk team

Een vergaderdag of heisessie aanvullen met teambuilding spellen is altijd een goed idee. Je komt voor heel andere uitdagingen te staan dan op kantoor. Ook leer je je collega's op een bijzondere en leuke manier beter kennen. En jezelf trouwens ook. Versla jij je leidinggevende op lef, slimheid of kracht? Ontdek het tijdens onze teambuilding spellen.

Speel Expeditie Robinson

Hét teambuilding spel ten top! Vuur maken, sprinkhanen eten en op een target schieten, met Expeditie Robinson Team Survival vergeet je dat je überhaupt ooit op kantoor zat. Met dit teambuilding spel gaat het erom welk team het beste weet te overleven in de natuur. Tactisch inzicht, lef, flexibiliteit en teamspirit bepalen uiteindelijk de winnaar. Bekijk hier meer informatie over de workshop schermen. 

Bouwspel: katapult bouwen

Het teambuilding spel katapult bouwen staat voor competitie, bouwen en spanning in één. Teambuilding ten voeten uit! Elk team krijgt een bouwpakket bestaande uit hout en touw. Wie het eerst zijn katapult af heeft, kan de ander gaan beschieten. Maar teamwork, samenwerken en goed communiceren zijn daarbij essentieel. Bekijk meer informatie over dit programma op BuitenEvents

Teambuilding spel voor ridders

Schermen is hét teambuilding spel voor moderne ridders (m/v). Het draait om een goed evenwicht tussen inzicht, techniek en snelheid. Pak een floret, sabel of degen en ontdek in een duel met je collega of je een verdediger of een aanvaller bent. Met dit teambuilding spel komen op een sportieve manier thema's als respect en weerstand aan bod. Bekijk hier meer informatie over een workshop schermen. 

Professionele teambuilding spellen: kwaliteit en resultaat

Wanneer je kiest voor teambuilding spellen via ons, dan kies je voor kwaliteit en resultaat. Onze spel activiteiten kunnen op iedere gewenste locatie in Nederland verzorgd worden. Teambuilding via Inspirerende Vergaderlocaties is:

✔ Vernieuwend en professioneel
✔ 100% aftrekbaar
✔ Unieke combinatie van inspirerende activiteiten op bijzondere locaties
✔ Ervaringsgericht leren met bewezen, blijvend resultaat
✔ Als hoogste beoordeeld
✔ Ook geschikt voor grote groepen
✔ Gratis locatie advies (grootste bestand unieke en bijzondere locaties)
✔ Gratis telefonische intake