Kleinschalig vergaderen

Op zoek naar een kleine vergaderlocatie waar je kleinschalig kunt vergaderen?
Hier vind je inspirerende en kleine vergaderlocaties!
Bekijk snel onze collectie met kleinschalige vergaderlocaties tot 20 personen. 

Kleinschalige vergaderlocaties

Kleinschalige vergaderlocaties kenmerken zich door hun intimiteit en bescheidenheid. Hier kun je met een gezelschap tot twintig personen vergaderen, brainstormen of aan teambuilding doen. Onze kleine vergaderlocaties zijn zo ingericht dat beperkte groepen zich hier helemaal op hun gemak voelen. Sommige locaties zijn zo klein dat je ze helemaal voor jezelf boekt, andere deel je met andere groepen. Net wat je wilt.

Groots in kleinschalig vergaderen

Als je buiten de deur vergadert, of off-site zoals dat ook wel wordt genoemd, wil je natuurlijk wel de perfecte locatie voor jullie gezelschap. Daarom hebben we het grootste aanbod van kleine vergaderlocaties. Sommige locaties zijn wat groter. Daar huur je een aparte ruimte voor jouw team. Andere locaties zijn zó klein dat je die helemaal voor jezelf hebt. Waar je ook voor kiest, je komt altijd terecht op een bezielende plek.

Vergaderen met maximaal 20 personen

In onze kleinschalige vergaderlocaties kun je met maximaal 20 personen terecht. Voor een brainstormsessie, om te vergaderen of voor een teambuilding. Deze kleine locaties zijn helemaal toegerust voor bescheiden gezelschappen. De inrichting en de faciliteiten zijn precies afgestemd op jouw groep zodat jullie je er helemaal thuis voelen. Is je gezelschap groter dan 20 personen, dan kun je voor één van onze andere locaties kiezen.

Kleine vergaderlocaties voor max. 20 personen: