Vergaderen op basis van zelfverzorging

Bekijk onze unieke collectie inspirerende locaties
waar je kunt verblijven op basis van zelfverzorging.
 

Vergaderen op basis van zelfverzorging

Op zoek naar een vergaderlocatie op basis van zelfverzorging? Bij onze self catering locaties zit een keuken waar je vrij gebruik van kunt maken. Voor ontbijt, lunch of diner. Drankjes staan voor jullie klaar in de koelkast en koffie en thee mag je zelf pakken. Je kunt hier vergaderen op basis van volledige zelfverzorging of op basis van gedeeltelijke zelfverzorging. Je kiest dan zelf of je bijvoorbeeld de lunch of het diner wel wilt laten verzorgen.

Vergaderen en self catering

Kiezen voor vergaderen met self catering betekent kiezen voor vrijheid. Je kunt je eigen boterhammen meenemen, een lunch laten verzorgen door een foodtruck of jullie favoriete cateraar inschakelen om ook op deze dag jullie maaltijd te verzorgen. Maar hoe leuk is het om tijdens een kookworkshop met elkaar een maaltijd te bereiden of iedereen een zelfgemaakt hapje te laten meenemen? Kiezen voor een vergaderlocatie op basis van zelfverzorging betekent dat je de maaltijden helemaal invult naar eigen inzicht.

Bereid je eigen maaltijden

De keukens in onze vergaderlocaties op basis van zelfverzorging zijn heel divers. Zo kun je kokkerellen in een luxe villa, barbecueën in een weiland of koken met uitzicht over een bosvijver. Maar ook koken in een historische vakwerkboerderij, een voormalig gemeentehuis of in huiselijke setting. Alle keukens zijn volledig uitgerust om voor een grote groep een heerlijke maaltijd te bereiden. Mocht je meerdere dagen met elkaar willen zijn, dan bieden talloze locaties ook slaapgelegenheid aan. Sprookjesachtige kabannes, luxe bedden met eigen sanitair of een eenvoudig bed in een voormalig meisjespensionaat. Vergeet niet om ook een ontbijt in te slaan!

Locaties waar je kunt verblijven op basis van zelfverzorging: