Vergaderen op een boerderij

Vergaderen op een boerderij? Bekijk hier alle vergaderlocaties op een boerderij.
Teambuilding of vergaderen bij de boer, een unieke ervaring!

Vergaderen op de boerderij?

Zoek je een vergaderruimte of vergaderlocatie op een boerderij? Wij hebben de mooiste boerderijlocaties geselecteerd waar je kunt vergaderen op de boerderij. Boek je volgende meeting tussen de rondscharrelende kippen, met uitzicht op de koeien en rondhuppelende lammetjes. Wij wensen je alvast een inspirerende vergadering op de boerderij!

Vergaderen bij de boer

In Nederland zijn tal van boerenbedrijven die een ruimte beschikbaar hebben gesteld om te vergaderen. Deze ruimtes variëren van zeer eenvoudig tot bijzonder sfeervol en inspirerend. Op deze website vind je enkel de allermooiste boerderijlocaties. Alle locaties hebben één ding gemeen: je vergadert bij de boer. En dat betekent onthaasten en genieten van rust en ruimte. Welkom op de boerderij!

Voordelen van vergaderen op een boerderij

Vergaderen op een boerderij heeft veel voordelen ten opzicht van vergaderen in een standaard vergaderruimte. Het grootste voordeel is dat je op de boerderij verzekerd bent van ruimte en vrijheid. Je loopt tussen het vergaderen door makkelijk even naar buiten voor een frisse neus. Het uitzicht op de boerderijdieren werkt vaak rustgevend en inspirerend. Het grootste voordeel is echter dat je meestal alleen over de gehele locatie beschikt. Privacy verzekerd!

Eten en drinken van eigen erf

Op een boerderijlocatie geniet je vaak van producten van eigen erf. Verse eitjes van de rondscharrelende kippen, jam uit de boomgaard, groenten en kruiden uit de moestuin en melk (en soms ook vlees) van eigen koeien. Vraag eens naar de mogelijkheden van een picknick in de wei, een leuke vergaderbreak!

Brainstormen op het platteland

Boerderijlocaties lenen zich uitstekend voor een bijeenkomst waarbij je wel wat inspiratie kunt gebruiken. De rust en ruimte werken weldadig bij een brainstorm of heisessie. De meeste boerderijlocaties zijn familiebedrijven waardoor er veel aandacht is voor persoonlijke wensen. Wij zijn benieuwd of onze boerderijlocaties hebben bijgedragen aan jullie brainstormsessie?