Vergaderruimte Arnhem

Op zoek naar een bijzondere en inspirerende vergaderruimte in Arnhem?
Hier vind je onze selectie met bijzondere en verrassende vergaderruimtes in Arnhem.

De fijnste ruimtes om te vergaderen in Arnhem

Arnhem is de creatiefste stad van het oosten. Ook de vergaderruimtes in en rondom Arnhem zijn verrassend en inspirerend. In het groen, langs de rivier en fris ingericht: in deze vergaderruimtes borrelt ook jullie creativiteit vanzelf op.

Creativiteit in vergaderstad Arnhem

Als je een vergaderruimte huurt, wil je natuurlijk wel een ruimte die iets toevoegt aan jullie vergadering of meeting. In én nabij Arnhem kan dat. De riante buitenplaatsen rond Arnhem laten zien dat the rich and famous hier al eeuwenlang hun vertier zoeken. Maar ook de stad zelf is rijk aan historische panden uit vervlogen tijden. In dit decor vind je een bonte stoet aan modestudenten die in hippe conceptstores in het Modekwartier hun eigentijdse kijk op kunst en mode tentoon spreiden.

Arnhem wordt omringt door natuur. De Liemers ligt ten oosten van de stad en ten westen stromen beekjes vanaf de hoge Veluwe omlaag naar de Rijn en vormen kleine watervallen. Nationaal Park De Hoge Veluwe staat bekend om haar brede lanen en eeuwenoude beuken en ín de stad zijn diverse parken zoals Park Sonsbeek. Kortom: Arnhem is dé omging om een vergaderruimte te boeken.