Vergaderruimte Nijmegen

Vergaderruimte gezocht in Nijmegen?
Hieronder vind je onze selectie met verrassende vergaderruimtes in Nijmegen.
Uniek, inspirerend en bijzonder.

De ideale ruimte om te vergaderen in Nijmegen

Op zoek naar een vergaderruimte in de oudste stad van Nederland? Wij hebben inspirerende vergaderruimtes in Nijmegen. In een historisch pand, lekker in het groen en met of zonder overnachting? Kies zelf de ideale locatie voor jouw vergadering.

Vergaderen in de oudste stad van Nederland

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Rond het begin van onze jaartelling was Nijmegen een belangrijke uitvalsbasis voor het Romeinse leger. Rond het jaar 100 was er een volledige Romeinse stad neergezet. Maar niet alleen de Romeinen hebben een stempel gedrukt op de stad. Nijmegen was ook de meest noordelijk gelegen verblijfplaats van Keizer Karel de Grote. Daardoor was de stad een bloeiende keizerstad. Die rijke geschiedenis zie én voel je terug in de stad.

In en rond Museum Het Valkhof is een schat aan archeologische vondsten uit de Romeinse én andere tijden te zien. In Museumpark Orientalis kun je écht voelen hoe het leven was in de tijd van de Romeinen. Maar natuurlijk is Nijmegen ook een moderne studentenstad. Fris, hedendaags en inspirerend. Een prima plek om een bijzondere en unieke vergaderruimte te vinden.