Inspirerende vergaderruimtes

Ben je op zoek naar inspirerende vergaderruimtes? Wij hebben de mooiste en meest bijzondere
vergaderruimtes voor je op een rijtje gezet. Hier wordt jullie vergadering, teambuilding activiteit,
training of brainstormsessie gegarandeerd een succes. Wij wensen je alvast veel inspiratie toe!

Vergaderruimtes in allerlei soorten en maten

Soms ben je als team toe aan een inspirerende ruimte om te vergaderen. Dat snappen wij als geen ander. Wat voor soort vergaderruimte je dan zoekt, hangt af van de samenstelling van je team en het doel van jullie vergadering. Daarom bieden we vergaderruimtes aan in allerlei soorten en maten. Huiselijk en knus, low budget, super-de-luxe, zelfvoorzienend, duurzaam en met of zonder overnachtingsmogelijkheden. Allemaal bijzonder en verrassend.

Vergaderen in huiselijke sfeer

Ben je op zoek naar een vergaderruimte met een informele sfeer? Wij hebben een grote selectie sfeervol en huiselijk ingerichte vergaderruimtes. In deze vergaderruimtes kun je ongedwongen vergaderen en voelt iedereen zich snel op zijn gemak.

Lekkere luxe vergaderruimtes

In onze luxe vergaderruimtes word je volledig in de watten gelegd. Speciaal voor iedereen die alleen het allerbeste wil, hebben we een selectie van de mooiste en meest luxueuze vergaderruimtes op een rij gezet. Prachtig en stijlvol.

Low budget vergaderruimtes

Wél een inspirerende vergaderruimte nodig, maar heb je geen enorm budget? Wij hebben bijzondere vergaderruimtes geselecteerd waar je geïnspireerd wordt tegen een low budget tarief. Uiteraard zijn ook deze vergaderruimtes van alle gemakken voorzien

Duurzaam en groen vergaderen

Als je als bedrijf duurzaam bezig bent, dan wil je ook graag een duurzame vergaderruimte. Wij hebben een groot aan bijzondere ruimtes waar je kunt vergaderen met een goed gevoel. Ook deze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien.

De hele vergaderruimte voor jezelf

Een vergaderruimte helemaal voor jezelf. Waar je geen andere andere gasten tegen het lijf loopt. En waar je ook de buitenruimte voor jezelf hebt? Het kan! Kies een van onze locaties die je exclusief kunt huren voor jullie team.

Vergaderruimtes op basis van zelfverzorging

In onze vergaderruimtes op basis van zelfverzorging kun je zelf je maaltijden bereiden. Wij hebben leuke, inspirerende ruimtes waar je zelf kiest. Een kookworkshop doen, toch een maaltijd laten bereiden of samen koken: in deze vergaderruimtes is alles mogelijk.

Teambuilding- en outdoor activiteiten

Wil je naast een inspirerende vergaderruimte ook de mogelijkheid hebben voor teambuilding- en outdoor activiteiten? Wij hebben een mooie selectie vergaderruimtes waar dat uitstekend kan. Dat wordt een topdag!

Vergaderruimtes met overnachting

Gaan jullie twee of meer dagen weg? Boek dan een van onze bijzondere vergaderruimtes met overnachtingsmogelijkheden. Hier heb je alle ruimte om te vergaderen en de volgende ochtend begint iedereen weer fris en fruitig aan de volgende dag.

Bijzonder en originele vergaderruimtes

Op zoek naar een bijzondere vergaderruimte waar nog lang over wordt gepraat? Ga dan aan de slag in een boomhut, in een yurt of in een kunstwerk. Wij hebben een selectie van unieke vergaderruimtes voor je gemaakt. Inspiratie verzekerd!

Kleine ruimtes om te vergaderen

Ben je op zoek naar een vergaderruimte voor een kleine groep? Wij hebben een grote selectie van kleinschalige vergaderruimtes. Hier kun je met maximaal twintig personen terecht. Stuk voor stuk bescheiden en bijzonder.