Duurzaam vergaderen

Bekijk onze collectie groene locaties waar je
duurzaam en verantwoord kunt vergaderen.

Duurzaam vergaderen op inspirerende locaties

Is jouw bedrijf groen bezig? Dan wil je ook duurzaam vergaderen. Wij hebben een selectie voor je gemaakt van de meest duurzame vergaderlocaties. Hier kun je inspirerend vergaderen met een goed gevoel. Soms in het groen, soms midden in de stad. Maar altijd zijn de vergaderlocaties op een duurzame manier bezig met hun bedrijfsvoering. En sommige locaties gaan daarin nog een flinke stap verder met bijvoorbeeld biologische groente en fruit uit eigen moestuin of de mogelijkheid voor een CO2 neutrale vergadering. Duurzaam vergaderen is de leukste manier om iets goeds te doen voor ons klimaat.

Biologisch & Fair Trade op je vergaderlocatie

Al onze duurzame locaties gaan op een verantwoorde manier om met hun omgeving. Sommige vergaderlocaties zijn gecertificeerd met de Green Key Award. Dat betekent dat ze onder meer maatregelen hebben genomen om water en energie te besparen en hun afval terug te brengen. Maar ook onze niet gecertificeerde vergaderlocaties hebben het milieu hoog in het vaandel staan. Zij maken bijvoorbeeld op een spaarzame manier gebruik van linnengoed, handdoeken en zeep. Vaak werken ze met lokale, biologische of Fair Trade producten. En veel van deze mooie locaties zijn prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem een kijkje en kies jouw favoriet.

Duurzame vergaderlocaties

Bekijk hieronder onze collectie met inspirerende en duurzame vergaderlocaties. Van deze locaties weet je zeker dat zij een steentje bijdragen aan een beter milieu. Kies voor een groene vergaderlocatie en start je duurzame vergadering met een goed gevoel!

Locaties waar je duurzaam kunt vergaderen: