Vergaderen op locatie

Op locatie vergaderen biedt vele voordelen. Weg van kantoor in een andere omgeving,
kom je sneller tot nieuwe inzichten. Een inspirerende locatie biedt meerwaarde voor jullie vergadering.
Bekijk hier alle mogelijkheden om te vergaderen op locatie.

Vergaderen op kantoor of toch op een externe locatie?

Vergaderen op kantoor of op een externe locatie? Bij grotere groepen ben je soms genoodzaakt om een externe locatie af te huren voor jullie vergadering. Maar ook bij kleinere gezelschappen haal je vaak meer uit een vergadering wanneer deze buiten kantoor plaatsvindt. Vergaderen op locatie biedt vele voordelen, wij zetten ze hieronder op een rijtje.

Externe locatie zorgt voor extra inspiratie

Het grootste voordeel van vergaderen buiten de deur is dat je in een andere omgeving bent. Weg uit de alledaagse sleur zorgt ervoor dat je met een frisse en creatieve blik tegen zaken aan kunt kijken. Kies voor een locatie in de natuur, zodat je tussen het vergaderen door een frisse neus kunt halen. De rust en ruimte om je heen zorgen voor extra inspiratie.

Ongestoord vergaderen

Je kent het vast wel: vergadering gepland, iedereen aanwezig en klaar om te beginnen maar dan komt een collega binnen met een spoedgeval. Of één van de deelnemers wordt tijdens de vergadering weggeroepen. In beide gevallen heel vervelend. Bij vergaderen op locatie zal dit minder snel, of eigenlijk helemaal niet gebeuren. Op kantoor is bekend dat alle deelnemers die dag buiten de deur zijn, waardoor je ongestoord kunt vergaderen.

Alle vergader-benodigdheden binnen handbereik

Bij een professionele vergaderlocatie zijn alle vergader-benodigdheden binnen handbereik. Er is altijd voldoende papier bij de flipover, de stiften doen het en de beamer staat alvast klaar. Waar op kantoor soms nog gezocht moet worden naar pennen en papier voor iedereen, liggen deze op een externe locatie vrijwel altijd klaar voor alle deelnemers

Vergaderen zonder afmeldingen

Wanneer je werkgever investeert in een vergadering op een externe locatie, dan wordt dit heel anders ervaren dan een vergadering "gewoon op kantoor". Er wordt een bepaald soort lading meegegeven, waardoor deelnemers meer hun best zullen doen om bij de vergadering aanwezig te kunnen zijn. Wanneer je vergadert op een externe locatie is het aantal afmeldingen bewezen minder.

Teambuilding en saamhorigheid

Vergaderen op locatie is perfect te combineren met een teambuilding activiteit. Zo sla je twee vliegen in één klap. Wanneer je zorgt voor een actieve break, zal dit de sfeer en groepsdynamiek ten goede komen. Mensen leren elkaar anders en beter kennen, waardoor er beter samengewerkt wordt. Het grootste voordeel van vergaderen op locatie? Bij BuitenEvents vind je inspirerende activiteiten die op iedere gewenste locatie verzorgd kunnen worden.

Waar vind je externe locaties voor jullie vergadering?

Bij InspirerendeVergaderlocaties.nl vind je de meeste inspirerende locaties om te vergaderen op locatie. Je kunt snel zoeken door de handige zoekfilters en boekt direct bij de locatie zelf.